• Gratis levering Nederland en België

  • Minimaal 2 jaar garantie

  • Achteraf betalen via Afterpay

  • Niet goed=geld terug


Goedkope fietsen Online Kopen? Alle fietsen zijn in aanbieding, alles is scherp afgeprijsd.

Uw nieuwe fiets voor een onverslaanbare prijs van Bike2bike, de goedkope fietsen worden bezorgd in zowel Nederland als België. Voor ons en onze klanten zijn fietsen alles: transportmiddelen, sportuitrusting en verzamelobjecten. We vinden het gewoon heerlijk om op onze fiets te stappen. En waarom zouden we niet? Om te beginnen is het goed voor zowel uw gezondheid als het milieu. Er zijn eigenlijk net zoveel goede redenen om te fietsen als er fietsen zijn.

Bent u op zoek naar damesfietsen, herenfietsen, jongensfietsen, meisjesfietsen en vouwfietsen? Of wil je een van die zogenaamde elektrische fietsen waar iedereen het over heeft? Wat je ook in gedachten hebt, je vindt de fiets die je zoekt hier in onze online winkel.

Het internet is ongetwijfeld waar het hart van de industrie vandaag de dag klopt. Onze online winkel stelt ons in staat om u een breed scala aan fietsen aan te bieden tegen de beste prijs. Alle relevante informatie vindt u in de productbeschrijving. En mocht je nog meer hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice die je graag deskundig advies geeft.

Bike2Bike.nl gaat voor tevreden klanten, kwaliteit en service staan hierbij voorop.