Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan graag contact met ons op!

Contactformulier

  Contact en Advies:

  Ons doel is om u de beste service te bieden.

  Wij kijken uit naar uw feedback met suggesties, kritiek en wensen.
  De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend opgeslagen en verwerkt om contact met u op te kunnen nemen.
  U kunt ons bellen, mailen of een Whatsapp berichtje sturen.

  CONTACT

  info@bike2bike.nl
  Binnen 24 uur krijgt u een reactie
  0850043014

  Whatsapp: 06- 18580281.

  Wij zijn ervan overtuigd dat Bike2bikeproducten de best mogelijke rijprestaties bieden. Daarom zijn en blijven ze nauwkeurig ontworpen en uitgerust met kwaliteitscomponenten die voldoen aan de eisen van zowel sportief rijden als dagelijks rijden. Ze moeten een gemakkelijke, comfortabele en veilige reis bieden. Daarom gebruiken we alleen merkcomponenten van fabrikanten van wereldklasse die een hoge kwaliteit en een lange levensduur garanderen .

  Veel fietsen leveren wij 100% rijklaar af, de fiets wordt dan zorgvuldig in elkaar gezet door onze monteurs.

  In ons uitgebreide assortiment vind je artikelen van 7 merken, waaronder

   

  • E-fietsen
  • Stadsfietsen
  • Transportfietsen
  • Omafietsen
  • Meisjesfietsen
  • Jongensfietsen

  Wij zijn er trots op dat wij ons hebben ontwikkeld van een eenvoudige fietsenwinkel naar een belevingswereld voor fietsen en accessoires met een professionele fietswerkplaats. Onze opgeleide tweewielerspecialisten, tweewielermechatronica-technici en ervaren medewerkers staan ​​klaar om u te helpen met al uw vragen over onze producten of montage. Zodra u besloten heeft een fiets te kopen, zorgen onze medewerkers voor de professionele montage en afstelling van de remmen en versnellingen. De fiets wordt veilig verpakt en overgedragen aan de rederij.

  Wij bieden een ruim assortiment fietsen, e-bikes en accessoires. Hoogwaardige mountainbikes . Transportfietsen en stadsfietsen van Spirit, Altec, Volare en Wings en evenals een grote keuze aan kinderfietsen voor onze kleine klanten. Bezoek onze fietsenonlineshop op Bike2bike.nl en overtuig uzelf van ons uitgebreide assortiment sterke merken

  Professioneel advies en allround servicepakket bij Bike2bike

  Met ons grote magazijn garanderen wij een snelle verwerking van uw bestelling en levering van de goederen. Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang altijd de nieuwste aanbiedingen en kortingsacties.